Absolute supercars
Absolute supercars

Absolute supercars

Vanaf:62,80

Ervaar het gevoel van het besturen van topwagens van bijvoorbeeld Ferrari of McLaren en speel online tegen maximaal vijftien andere spelers in deze fantastische racegame! Met Absolute Supercars beleef je de sensatie van racen in bloedstollend snelle superauto's! Absolute Supercars bevat alle groten


EAN
5060057028346
Merk
Bigben interactive
Model
ABSOLUTE SUPERCARS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ervaar het gevoel van het besturen van topwagens van bijvoorbeeld Ferrari of McLaren en speel online tegen maximaal vijftien andere spelers in deze fantastische racegame! Met Absolute Supercars beleef je de sensatie van racen in bloedstollend snelle superauto's!

Absolute Supercars bevat alle groten automerken. Stap achter het stuur van een Pagani, Ferrari, McLaren, Mercedes en nog veel meer droomwagens. De auto's zijn stuk voor stuk tot in het kleinste detail in de game nagebouwd en ook het rijgedrag komt met de werkelijkheid overeen!

Race op een unieke selectie van wereldberoemde circuits. In de carrièremodus moet jij de beste coureur van de wereld worden. Dit lukt alleen door je auto in de car tuning suite tot in de puntjes af te stellen!

Absolute Supercars bevat een uitgebreide online multiplayermodus voor maximaal zestien spelers. Beleef een uniek racespel geschikt voor alle spelers, van beginner tot pro, met Absolute Supercars!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.