Yakuza 2
Yakuza 2

Yakuza 2

Vanaf:133,33

In Yakuza 2 worden spelers nogmaals ondergedompeld in de Japanse onderwereld. Spelers kruipen in de huid van Kazuma Kiryu uit de oorspronkelijke Yakuza en gaan zo op ontdekking uit in Osaka en Tokyo, om dieper in het voortdurende mysterie te duiken in 16 complexe filmachtige hoofdstukken. Eindeloze


EAN
5060138439672
Merk
Sega
Model
YAKUZA 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Yakuza 2 worden spelers nogmaals ondergedompeld in de Japanse onderwereld. Spelers kruipen in de huid van Kazuma Kiryu uit de oorspronkelijke Yakuza en gaan zo op ontdekking uit in Osaka en Tokyo, om dieper in het voortdurende mysterie te duiken in 16 complexe filmachtige hoofdstukken. Eindeloze conflicten en gewelddadige aanvaringen met rivaliserende bendes, de politie en de Koreaanse maffia werpen spelers in een duistere schaduwwereld, waar de sterkste zal overleven.

Kenmerken:


Spelers moeten zichzelf waarmaken in een levendige wereld, die eruit ziet als het echte Yakuza. Spelers begeven zich in de authentieke neonverlichte onderwereld van Tokyo en Osaka. Ze zullen regelmatige bezoekers worden van nachtclubs, bordelen, restaurants en winkels en zo toegang krijgen tot geheime services en tips.
Door middel van brute gevechten die vormgegeven zijn met behulp van een verbeterde vechtengine, kunnen spelers talloze vijanden tegelijkertijd te lijf gaan. Er zijn minder laadmomenten en soepelere camerahoeken. Met ervaringspunten die verdiend kunnen worden tijdens gevechten, kunnen spelers sterker worden, of hun uithoudingsvermogen en vechttechnieken verbeteren.
Er is twee keer zoveel te ontdekken. Er is nu meer te zien en te beleven in de uitgebreide wereld van Yakuza, dan ooit tevoren. Spelers kunnen bowlingbanen en golfbanen bezoeken, maar ook comedy clubs en bars; allemaal gebaseerd op echte bestaande etablissementen.
Authentieke filmachtige sequel. De rauwe waarheidsgetrouwe weergave van het leven in Yakuza is realistisch weergegeven in 16 aangrijpende hoofdstukken, waarin de originele Japanse stemmen zijn gebruikt met Engelse ondertiteling.
Let op: in deze game is zowel Engelse als Japanse audio (met Engelse ondertiteling) beschikbaar. Alle teksten en menu's in de game zijn enkel beschikbaar in het Engels.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.