Up - the videogame
Up - the videogame

Up - the videogame

Vanaf:9,99

Up, The Videogame neemt spelers mee op een exotisch avontuur samen met Carl Fredericksen en zijn jonge kameraadje, de avontuurlijke Russell. Samen gaan ze op avontuur door de jungle van Zuid Amerika. Spelers kunnen alle vier de hoofdpersonages uit de gelijknamige animatiefilm spelen; Carl, Russell,


EAN
4005209121286
Merk
Thq
Model
UP - THE VIDEOGAME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Up, The Videogame neemt spelers mee op een exotisch avontuur samen met Carl Fredericksen en zijn jonge kameraadje, de avontuurlijke Russell. Samen gaan ze op avontuur door de jungle van Zuid Amerika. Spelers kunnen alle vier de hoofdpersonages uit de gelijknamige animatiefilm spelen; Carl, Russell, het hondje Dug en de prehistorische vogel Kevin.

Up is zowel in je eentje speelbaar als samen met een vriend. Je zult steeds weer nieuwe gebieden ontdekken en ondertussen moet je oppassen voor gevaarlijke wezens en glibberige heuvels. Naast de mogelijkheid om het spel samen te spelen, kan je in enkele mini-games ook tegen je vrienden spelen. Net als de film is ook Up, The Videogame geschikt voor iedereen. Het spel is erg toegankelijk voor kinderen, en bevat bovendien de stemmen uit de film. Mocht je zin hebben in een spannende reis, dan kan dat nu met Up, The Videogame voor jouw spelcomputer. Ga dus mee op avontuur met Carl en Russell.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.