Tiger woods pga tour 10
Tiger woods pga tour 10

Tiger woods pga tour 10

Vanaf:39,99

Tiger Woods PGA Tour 10 neemt fans van het golfen mee naar de dramatische en emotionele ervaring van het toernooi golfen. Naast de reguliere toernooien zijn de US Open en het USGA kampioenschap voor het eerst in volle glorie in het spel verwerkt. Tiger Woods PGA Tour 10 is de beste golfgame! Tiger


EAN
5030930074265
Merk
Electronic arts
Model
TIGER WOODS PGA TOUR 10

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tiger Woods PGA Tour 10 neemt fans van het golfen mee naar de dramatische en emotionele ervaring van het toernooi golfen. Naast de reguliere toernooien zijn de US Open en het USGA kampioenschap voor het eerst in volle glorie in het spel verwerkt.

Tiger Woods PGA Tour 10 is de beste golfgame!


Tiger Woods PGA Tour 10 vervolgt de lange traditie van de serie als de meest authentieke golfervaring voor gamers. Het weer heeft een directe invloed op de spelervaring. Op een duistere middag kan het plotseling gaan regenen, en dat merk je. Naast het officiële golfcommentaar van ESPN's Scott van Pelt en Golf Channels Kelly Tilghman mogen we vele officiële banen verwachten, waaronder het recent geopende Turnberry, te Schotland.

Werk aan je eigen carriere


Zelf begin je onderaan de ladder en zal jij je omhoog moeten werken in de competitie. Uiteindelijk zal je het - na vele malen toernooiwinst en vele dollars in de zakken - op moeten gaan nemen tegen de groten der aarde, waarvan Tiger Woods natuurlijk één van de grote voorbeelden is. Zal jij hem ooit verslaan?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.