Sponge bob globs of doom
Sponge bob globs of doom

Sponge bob globs of doom

Vanaf:52,92

SpongeBob SquarePants: Globs of Doom is een actievol avontuur met tien speelbare personages uit de populaire Nickelodeon tekenfilmserie. Kruip in de huid van de grappige gele zeespons en beleef een fantastisch avontuur! Voor de eerste keer in de geschiedenis van SpongeBob strijden helden en schurke


EAN
4005209111058
Merk
Thq
Model
SPONGE BOB GLOBS OF DOOM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
SpongeBob SquarePants: Globs of Doom is een actievol avontuur met tien speelbare personages uit de populaire Nickelodeon tekenfilmserie. Kruip in de huid van de grappige gele zeespons en beleef een fantastisch avontuur!

Voor de eerste keer in de geschiedenis van SpongeBob strijden helden en schurken samen tegen de gemene Globulous! Hierbij bezoek je talrijke iconische locaties uit de serie zoals Retroville, Amity Park en Bikini Bottom!

In SpongeBob SquarePants: Globs of Doom kun je tegenstanders op fantastische manieren verslaan. Gebruik gadget-combo-aanvallen om de gemene schurken snel uit te schakelen! Natuurlijk heeft elk speelbaar personage zijn eigen unieke aanvallen en bewegingen.

SpongeBob SquarePants: Globs of Doom hoef je niet in je eentje spelen, want de twee-speler-modus laat je samen met een vriend of computergestuurde bondgenoot het avontuur beleven. Met de keuze uit vijf helden en vijf schurken uit het Nickelodeon universum is SpongeBob SquarePants: Globs of Doom een feest voor iedereen!

Ga op reis met SpongeBob en zijn vrienden in SpongeBob SquarePants: Globs of Doom!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.