Socom - combined assault + headset
Socom - combined assault + headset

Socom - combined assault + headset

Vanaf:48,10

Het populaire SOCOM keert terug naar PSP en PlayStation 2. Voer opnieuw je SEALs-eenheid aan en ga een keiharde strijd aan. Je bevindt je achter de vijandelijke linies en het wordt snel donker. De vijand is overal. Je leidt een team U.S. Navy SEALs en er wordt op jou gerekend om de missie met zo min


EAN
0711719677284
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
SOCOM - COMBINED ASSAULT + HEADSET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het populaire SOCOM keert terug naar PSP en PlayStation 2. Voer opnieuw je SEALs-eenheid aan en ga een keiharde strijd aan. Je bevindt je achter de vijandelijke linies en het wordt snel donker. De vijand is overal. Je leidt een team U.S. Navy SEALs en er wordt op jou gerekend om de missie met zo min mogelijk slachtoffers tot een goed einde te brengen. Niet iets wat je graag in het echte leven zou meemaken, toch? Dat hoeft ook niet, want SCEE presenteert met veel plezier het vierde deel van de bekroonde SOCOM-serie voor de PS2. Kenmerken:

Je kunt kiezen uit meer dan 40 originele wapens en uitrustingen voor een unieke spelervaring
Voer je team aan in 14 verschillende missies met uitgebreide plots en wisselende missiedoelen
Het Command Equity System geeft beloningen voor goed uitgevoerde hoofddoelen tijdens de missie, Local Influence beloont je als je de plaatselijke bevolking helpt en het aantal burgerslachtoffers weet te beperken.
Inclusief headset met ergonomisch design en van hoge kwaliteit

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.