Romance of three kingdoms 8
Romance of three kingdoms 8

Romance of three kingdoms 8

Vanaf:9,99

Romance of the Three Kingdoms VIII is een historisch strategiespel dat zich afspeelt in een roerige periode van het Chinese rijk. Tegen het einde van de Han dynastie wordt het keizerlijke hof geïnfecteerd door rebellen. Bedrog en verraad is de gouden draad in deze onzekere tijden en een burgeroorlo


EAN
5060073301188
Merk
Koei
Model
ROMANCE OF THREE KINGDOMS 8

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Romance of the Three Kingdoms VIII is een historisch strategiespel dat zich afspeelt in een roerige periode van het Chinese rijk. Tegen het einde van de Han dynastie wordt het keizerlijke hof geïnfecteerd door rebellen. Bedrog en verraad is de gouden draad in deze onzekere tijden en een burgeroorlog teistert het land. Sommige mensen willen de chaos een halt toe roepen, anderen gebruiken dan wanorde om zichzelf en hun familie een betere positie op de sociale ladder te verschaffen. Deze ingrediënten liggen ten grondslag aan datgene wat nu bekend staat als Romance of the Three Kingdoms.

Als speler is het jouw doel om een verenigd China te krijgen. Spelers kunnen verschillende rollen aannemen, variërend van een legerofficier tot en met een generaal die zijn eigen weg kiest. Het verhaal van deze strategiegame wordt dan ook bepaald door de speler keuze.

In Romance of the Three Kingdoms VIII kunnen spelers kiezen uit een van de 711 legerofficieren. Voor het eerst in de reeks kunnen spelers ook meerdere personages aansturen. Acht officieren kunnen gekozen worden binnen een spel! Elk van deze officieren beschikt over 26 vaardigheden en vier eigenschappen. Zet hun speciale krachten in tijdens een gevecht en zet de oorlog naar jouw hand.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.