Rock band 2
Rock band 2

Rock band 2

Vanaf:9,99

Harmonix, de ontwikkelaars van de hit Guitar Hero en de Rock Band-franchises presenteren met Rock Band 2 de volgende stap in de interactieve muziekervaring voor alle leeftijden. In Rock Band 2 kun je in de schoenen stappen van de beste gitaristen, bassisten, drummers en zangers van de wereld en same


EAN
5030946068647
Merk
Electronic arts
Model
ROCK BAND 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Harmonix, de ontwikkelaars van de hit Guitar Hero en de Rock Band-franchises presenteren met Rock Band 2 de volgende stap in de interactieve muziekervaring voor alle leeftijden. In Rock Band 2 kun je in de schoenen stappen van de beste gitaristen, bassisten, drummers en zangers van de wereld en samen met je vrienden jammen.

Rock Band 2 is de meest authentieke en ambitieuze muziekgame ooit. Dit is de ultieme uitdaging voor rockers om gitaar, bas drums en zang volledig onder de knie te krijgen in een gestroomlijnde, leuke en uitdagende ervaring. Rock Band 2 beschikt over een tracklist waar alle andere muziekgames een puntje aan kunnen zuigen: ruim 100 nummers van legendarische rockbands zijn op disc en als download beschikbaar.

Rock Band 2 beschikt over de grootste verzameling legendarische rocksongs ooit, en elk nummer is van perfecte master-kwaliteit! Je kunt ook de honderden nummers spelen die online als download beschikbaar zijn. De tracklist bevat nummers van System of a Down, Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Cheap Trick, Journey, Elvis Costello, The Who, en nog veel meer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.