Rhythmic star playstation 2
Rhythmic star playstation 2

Rhythmic star playstation 2

Vanaf:9,95

Rhythmic Star is een game waarin je sterren op het scherm moet aanraken op de ritme van de muziek. Hiervoor maakt het spel helemaal gebruik van de EyeToy camera. In de game zitten 25 liedjes, waaronder Material Girl, Lady Marmalade, Can+8217;t Get You Out Of My Head en Surfin+8217; USA, die je met v


EAN
5060050943608
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
RHYTHMIC STAR PLAYSTATION 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rhythmic Star is een game waarin je sterren op het scherm moet aanraken op de ritme van de muziek. Hiervoor maakt het spel helemaal gebruik van de EyeToy camera. In de game zitten 25 liedjes, waaronder Material Girl, Lady Marmalade, Can+8217;t Get You Out Of My Head en Surfin+8217; USA, die je met vier spelers tegelijkertijd kunt spelen.

Alleen door timing kun je overwinnen. Uiteindelijk word je score berekend en krijg je te horen of je een 'flopstar' of een 'popstar' bent. Het spel kent drie modi: 'Main', 'Survival' en 'Competition'. In 'Main' moet je aan aantal gevarieerde stages achter elkaar voltooien. In 'Survival' moet je het spel zo lang mogelijk proberen vol te houden en bij 'Competition kun je tot en met vier spelers multiplayer-fun beleven.

Je kunt tijdens het spel speciale items verdienen, waaronder vampieren tanden, grote oren, dreadlocks en nog veel meer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.