Resident evil: code veronica
Resident evil: code veronica

Resident evil: code veronica

Vanaf:33,00

Resident Evil: Code Veronica X is een survival horror game die in eerste instantie is ontwikkeld voor de Sega Dreamcast. Deze versie voor de PlayStation 2 bevat verbeterde graphics en een toegankelijkere besturing. Durf jij de kwade praktijken van de Umbrella Corporation te ontmaskeren? Resident Ev


EAN
5055060924624
Merk
Global distributie b.v.
Model
RESIDENT EVIL: CODE VERONICA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Resident Evil: Code Veronica X is een survival horror game die in eerste instantie is ontwikkeld voor de Sega Dreamcast. Deze versie voor de PlayStation 2 bevat verbeterde graphics en een toegankelijkere besturing. Durf jij de kwade praktijken van de Umbrella Corporation te ontmaskeren?

Resident Evil: Code Veronica X speelt zich drie maanden na de gebeurtenissen uit Resident Evil 2 en 3 af. Je volgt het verhaal van Claire Redfield en haar broer Chris. Resident Evil: Code Veronica speelt zich af op Rockfort Island waar Claire gevangen is genomen na haar mislukte infiltratie van Umbrella in Parijs. Al snel breekt ze los en begint een avontuur vol zombies en compleet gestoorde bazen!

De actie van Resident Evil: Code Veronica X zal voor fans van het eerste uur meteen vertrouwd aanvoelen. Je mag niet gepakt worden door de vele zombies die in je nek willen bijten, en dus is het belangrijk dat je zuinig met wapens omgaat. Daarnaast moet je geregeld een uitdagende puzzel oplossen!

Beleef de klassieker nu eindelijk zelf met Resident Evil: Code Veronica X op de PlayStation 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.