Resident evil 4
Resident evil 4

Resident evil 4

Vanaf:69,99

De Resident Evil-serie kende met Resident Evil 4 in 2005 een waar hoogtepunt. Met 26 miljoen verkochte exemplaren is de survival horror-serie uitermate succesvol en het vierde deel wordt gezien als een van de beste. Een bekende held keert terug voor een belangrijke missie. In Resident Evil 4 zien w


EAN
5055060924600
Merk
Capcom
Model
RESIDENT EVIL 4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Resident Evil-serie kende met Resident Evil 4 in 2005 een waar hoogtepunt. Met 26 miljoen verkochte exemplaren is de survival horror-serie uitermate succesvol en het vierde deel wordt gezien als een van de beste. Een bekende held keert terug voor een belangrijke missie.

In Resident Evil 4 zien we Leon S. Kennedy terugkeren. Deze beginnende politieagent van de Raccoon City Police Department was in het tweede spel uit de serie nog zo groen als gras, maar inmiddels heeft hij wat meer ervaring. De agent is op een geheime missie om de dochter van de president te redden.

Kennedy wordt naar Europa gestuurd, maar daar stuit hij op verschrikkelijke horror. Nieuwe zombies sieren de straten van een klein Spaans dorp. Het is de taak van Leon om te ontdekken wie er precies achter deze ramp zit. Het is toch niet weer de Umbrella Corporation hè?

In Resident Evil 4 wordt het spel gespeeld vanuit een schouderperspectief. Je kijkt mee en richt vanaf de schouder van Leon. Dit beperkt je zicht en geeft de game een spannende sfeer. Nieuwe vijanden, contextgevoelige handelingen en nieuwe wapens verrijken deze game tot een spannend en actierijk horroravontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.