Panzer elite action: fields of glory
Panzer elite action: fields of glory

Panzer elite action: fields of glory

Vanaf:12,00

Panzer Elite Action: Fields of Glory is een vlot actiespel waarin spelers met dertig ton staal onder de kont ten strijde trekken ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Gedurende je missies wordt je tank steeds krachtiger, de gevechten intenser en de slagvelden grootser. Voel de adrenaline wanneer der


EAN
9006113001959
Merk
Nordic games
Model
PANZER ELITE ACTION: FIELDS OF GLORY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Panzer Elite Action: Fields of Glory is een vlot actiespel waarin spelers met dertig ton staal onder de kont ten strijde trekken ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Gedurende je missies wordt je tank steeds krachtiger, de gevechten intenser en de slagvelden grootser. Voel de adrenaline wanneer dertig ton staal raketten afvuurt midden in het heetst van de strijd.

Het verhaal van deze game volgt drie commandanten die elk een tank en een eenheid onder hun hoede hebben. De Duitse commandant is succesvol geweest in Polen en Frankrijk, en staat nu op het punt Stalingrad over te nemen. De Russische commandant moet juist Stalingrad verdedigen en proberen het tij te keren. De Amerikaanse commandant ten slotte, vecht op de kust van Normandië wanneer hij vanaf het strijd het land in trekt. Deze drie verhalen vormen de lijdraad van Panzer Elite Action: Fields of Glory!

In totaal heb je de keuze uit vijftien verschillende tanks, waarbij jij je eigen team kunt samenstellen. Deze samenstelling heeft invloed op bijvoorbeeld de wendbaarheid van je tank of juist op de manier waarop geschoten wordt. Hoewel het spel vanuit jouw tank gespeeld wordt, komt het slagveld om je heen tot leven!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.