Need for speed: prostreet
Need for speed: prostreet

Need for speed: prostreet

Vanaf:4,99

In Need for Speed ProStreet is de beste racer van de stad zijn niet meer voldoende. Het is tijd voor de volgende stap: racen op wereldniveau en hier winnen. Om dit te kunnen bereiken zul je de ultieme racebolide moeten bouwen en mee moeten doen aan race-evenementen die meerdere vaardigheden tegelijk


EAN
5030930059354
Merk
Electronic arts
Model
NEED FOR SPEED: PROSTREET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Need for Speed ProStreet is de beste racer van de stad zijn niet meer voldoende. Het is tijd voor de volgende stap: racen op wereldniveau en hier winnen. Om dit te kunnen bereiken zul je de ultieme racebolide moeten bouwen en mee moeten doen aan race-evenementen die meerdere vaardigheden tegelijkertijd van je vergen. Je zult al je vaardigheden en je reputatie in de strijd moeten gooien om het op te nemen tegen ’s werelds beste straatracers. Dit is jouw kans om te bewijzen dat je alles in huis hebt om tot koning onder de straatracers gekroond te worden.
Het racen doe je op enkele bekende locaties op de wereld. Zo kun je racen op de Shuto-snelweg in Tokio, de Duitse Autobahn en in de Nevada-woestijn. Tijdens het racen op deze circuits kun je ervoor kiezen om tegen andere auto’s aan te botsen dit heeft echter dankzij het ingebouwde schademodel wel consequenties. Als je jouw auto’s ook niet repareert merk je dat een auto zienderogend achteruit gaat. Maar door het winnen van races verdien je genoeg geld om je auto weer te repareren en hier en daar van een unieke stijl te voorzien door de toevoeging van unieke afbeeldingen, nieuwe spoiler en bumpers of onderdelen die enkel onder de motorkap voor het nodige verschil zorgen.
Uiteraard word je niet zomaar de koning van de straatraces door af en toe een race te winnen. Je zult jezelf moeten bewijzen in vier verschillende categorieën: een vernieuwde Drag-modus, Tandem Drift, Grip Racing en de Speed Challenge. Deze straatraces zijn keihard en fouten worden genadeloos afgestraft.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.