Mortal kombat deception
Mortal kombat deception

Mortal kombat deception

Vanaf:29,99

Mortal Kombat: Deception verlegt de grenzen van de vechtsport met bloederige fatalities. Deze fatale stoten zijn kenmerkend voor de Mortal Kombat-serie. Mortal Kombat: Deception is de eerste game uit de serie die online gespeeld kan worden tegen andere gamers. Het verhaal van Mortal Kombat: Decepti


EAN
5051895033364
Merk
Midway
Model
MORTAL KOMBAT DECEPTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mortal Kombat: Deception verlegt de grenzen van de vechtsport met bloederige fatalities. Deze fatale stoten zijn kenmerkend voor de Mortal Kombat-serie. Mortal Kombat: Deception is de eerste game uit de serie die online gespeeld kan worden tegen andere gamers.

Het verhaal van Mortal Kombat: Deception draait om de pogingen van de drakenkoning Onaga zijn terugkeer te maken na de verloren strijd tegen Quan Chi, Raiden en Shang Tsung. Onaga moet gestopt worden, en daarom trekker de strijders gezamenlijk ten strijde.

In deze vechtgame zijn zesentwintig personages speelbaar, waarbij negen karakters voor het eerst te zien zijn. Om de gameplay meer diversiteit te geven, biedt de vechtgame voor het eerst een mogelijkheid online te gamen, te schaken en te puzzelen. Daarnaast is er een nieuw verhaal toegevoegd dankzij de Konquest-spelmodus. Een vechter met de naam Shujinko is voor de gek gehouden door Onaga en heeft de drakenkoning meer krachten gegeven door artefacten te vinden.

Puur in het hart is en blijft Mortal Kombat: Deception een vechtgame pur sang. Alleen echte strijders kunnen zich mengen in de gevechten tegen Onaga!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.