Mortal kombat armageddon  ps2
Mortal kombat armageddon  ps2

Mortal kombat armageddon ps2

Vanaf:39,48

Mortal Kombat: Armageddon is een vechtspel waarbij het bloed het de rondte gutst. Elke stoot en slag kan fataal zijn. Bovendien zal er veel geknokt moeten worden in dit deel van Mortal Kombat, want alle personages ooit zijn in deze vechtgame verwerkt.Voor het eerst in de serie biedt een Mortal Komba


EAN
5051895033623
Merk
Midway
Model
MORTAL KOMBAT ARMAGEDDON PS2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mortal Kombat: Armageddon is een vechtspel waarbij het bloed het de rondte gutst. Elke stoot en slag kan fataal zijn. Bovendien zal er veel geknokt moeten worden in dit deel van Mortal Kombat, want alle personages ooit zijn in deze vechtgame verwerkt.

Voor het eerst in de serie biedt een Mortal Kombat-game de mogelijkheid om te vechten met een eigenhandig samengesteld personage. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen dodelijke stoot - de welbekende fatality - te verzinnen. Mortal Kombat: Armageddon moet dan ook de meest complete vechtgame uit de serie zijn.

Of je nu wilt vechten met oude krijgers als Liu Kang en Shang Tsung of toch liever met Scorpion, in Mortal Kombat: Armageddon kan het lekker allemaal. Daarnaast kan je het toch al grote assortiment aan vechters uitbreiden met je eigen creaties die een eigen look hebben met hun eigen persoonlijkheid en krachten.

Tenslotte is Mortal Kombat: Armageddon verrijkt met een Konquest-spelmodus waarin elk personage zijn eigen verhaal vertelt. Laat die innerlijke woede maar los en mep je tegenstander naar een andere wereld!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.