Monsters vs. aliens  ps2
Monsters vs. aliens  ps2

Monsters vs. aliens ps2

Vanaf:9,99

Monsters vs. Aliens: The Videogame is een spel gebaseerd op de Dreamworks animatiefilm Monsters vs. Aliens. Het lot van de planeet ligt in jouw handen. Een vijftal monsters krijgt de opdracht om de planeet te redden, want zij zijn de enige die dat zouden moeten kunnen. Ben jij klaar voor gestoorde a


EAN
5030917064883
Merk
Activision
Model
MONSTERS VS. ALIENS PS2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Monsters vs. Aliens: The Videogame is een spel gebaseerd op de Dreamworks animatiefilm Monsters vs. Aliens. Het lot van de planeet ligt in jouw handen. Een vijftal monsters krijgt de opdracht om de planeet te redden, want zij zijn de enige die dat zouden moeten kunnen. Ben jij klaar voor gestoorde actie van Monsters vs. Aliens: The Videogame?

De vijf hoofdpersonages uit het verhaal zijn The Missing Link, een sterke half-aap en half-vis, de blubberige en onverwoestbare B.O.B., Ginormica, een gigantisch vrouw, of de Insectosaurus, een nog veel groter insect. Elk personage heeft zijn eigen krachten en daar moet je als speler goed gebruik van maken!

Familie en vrienden kunnen op elk willekeurig meedoen in het verhaal. Zij zullen dan spelen als de briljante Dr. Cockroach. Monsters vs. Aliens: The Videogame is met een vriend of vriendin aan je zijde helemaal een feest voor het hele gezin!

Red de aarde van de ondergang in Monsters vs. Aliens: The Videogame!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.