Monopoly
Monopoly

Monopoly

Vanaf:14,99

Monopoly is weer helemaal terug dankzij de vernieuwende computerversie van het klassieke bordspel van Hasbro. Met tal van moderne steden en kenmerkende bouwwerken van over de hele wereld geeft deze nieuwe versie spelers de kans om de meest geliefde plekken ter aarde aan hun onroerendgoedportefeuille


EAN
5030930065942
Merk
Electronic arts
Model
MONOPOLY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Monopoly is weer helemaal terug dankzij de vernieuwende computerversie van het klassieke bordspel van Hasbro. Met tal van moderne steden en kenmerkende bouwwerken van over de hele wereld geeft deze nieuwe versie spelers de kans om de meest geliefde plekken ter aarde aan hun onroerendgoedportefeuille toe te voegen. Monopoly is het eerste computerspel dat voortkomt uit het samenwerkingsverband tussen EA en Hasbro. Spelers kunnen nu gezellig met vrienden en familie het ultieme potje Monopoly spelen. Zowel de klassieke versie als de wereldversie van Monopoly bieden dankzij de digitale gameplay een geheel nieuwe spelervaring.

Kenmerken:


Snel rijk worden. In deze gloednieuwe, supersnelle versie handelt de speler niet alleen in onroerend goed, maar neemt hij ook deel aan spannende minispellen om zo snel mogelijk het grote geld binnen te harken.
Gezelschapsspel. Er kunnen maximaal vier spelers tegelijkertijd deelnemen om van de goot naar de top op te klimmen (multi-tap-ondersteuning voor PS2).
Monopoly: verleden, heden & toekomst. De meest uitgebreide verzameling Monopoly borden in één pakket
van de nieuwste Monopoly: Wereld Editie tot het klassieke Monopoly.
Nu instappen a.u.b. Verzamel zo veel mogelijk stempels in je paspoort om nieuwe en nog nooit eerder gebruikte Monopoly-borden vrij te spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.