Metal gear solid 3 snake eater
Metal gear solid 3 snake eater

Metal gear solid 3 snake eater

Vanaf:12,50

Snake is terug. Toch? De rauwe, ongeschoren held van MGS3 komt ons in ieder geval bekend voor. Maar omdat het verhaal zich afspeelt in de jaren zestig, vragen we ons wel af hoe oud hij eigenlijk is.We krijgen ongetwijfeld antwoord als meesterverteller Hideo Kojima zijn nieuwste sluip- en vluchtverha


EAN
4012927026144
Merk
Konami
Model
METAL GEAR SOLID 3 SNAKE EATER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Snake is terug. Toch? De rauwe, ongeschoren held van MGS3 komt ons in ieder geval bekend voor. Maar omdat het verhaal zich afspeelt in de jaren zestig, vragen we ons wel af hoe oud hij eigenlijk is.
We krijgen ongetwijfeld antwoord als meesterverteller Hideo Kojima zijn nieuwste sluip- en vluchtverhaal uit de doeken doet. We mogen dus weer ouderwets verstoppertje spelen, een formule die het uitstekend deed in Snake's eerdere avonturen. Er zijn echter ook nieuwe elementen, zoals de jungle-omgeving, camouflage en het jagen op voedsel.
MGS3 speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog, zo'n veertig jaar geleden. Je wordt dus niet geholpen via Codec en je beschikt ook niet over flitsende futuristische wapens om je van je vijanden te ontdoen.
Snake (of zijn evenbeeld) gaat naar de jungle en dus terug naar de natuur: hij doet dat met een uitgebreid arsenaal van authentieke pistolen en automatische wapens uit de jaren zestig, en messen en vuisten voor gevechten van dichtbij. Maak je echter geen zorgen; hij heeft dan misschien wat oudere wapens, maar Snake schudt ook een paar vernietigende nieuwe trucs uit zijn gecamoufleerde mouw.
Onze man in de jungle kan zelfs meerdere vijanden tegelijk uitschakelen met zijn blote knuisten. Hij heeft een vermomming voor iedere omgeving, of het nu de dichtbegroeide jungle, hoog gras of een vuurzee is. Hij kan zelfs in bomen klimmen en zich op tegenstanders storten of, nog beter, met één hand aan een tak hangen en met de andere hand schieten.
Natuurlijk krijgt onze held honger van al die inspanningen. We hopen dat je over een sterke maag beschikt, want het is jouw taak om zijn voedsel bij elkaar te zoeken...
Nieuw systeem voor gevechten van dichtbij - val je vijanden aan met je blote vuisten of met een mes
Word één met de omgeving met allerlei camouflage-uitrustingen
Houd Snake sterk en gezond door hem inheemse reptielen, vogels en vissen te voeren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.