Medal of honor: vanguard
Medal of honor: vanguard

Medal of honor: vanguard

Vanaf:15,77

Word lid van de 82nd Airborne Division als korporaal Frank Keegan in Medal of Honor: Vanguard. Van Operation Husky voor de kust van Sicilië tot aan Operation Varsity in nazi-Duitsland; telkens spring je uit een vliegtuig om diep achter de vijandelijke linie te landen! Beleef de epische WOII-veldsla


EAN
5030943064086
Merk
Electronic arts
Model
MEDAL OF HONOR: VANGUARD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Word lid van de 82nd Airborne Division als korporaal Frank Keegan in Medal of Honor: Vanguard. Van Operation Husky voor de kust van Sicilië tot aan Operation Varsity in nazi-Duitsland; telkens spring je uit een vliegtuig om diep achter de vijandelijke linie te landen! Beleef de epische WOII-veldslagen die de eerste parachutisten van Amerika tot helden maakten. Medal of Honor Vanguard vraagt het uiterste van je lef om de strijd in Europa te winnen!

In Medal of Honor: Vanguard keer je terug naar de dagen van de Tweede Wereldoorlog voor meer baanbrekende first-person shooter-actie! Storm op de vijand af of gebruik je sluipschuttersgeweer om zorgvuldig tikken uit te delen. In Medal of Honor: Vanguard heb je altijd meerdere tactische opties!

Medal of Honor: Vanguard geeft je beschikking over bondgenoten die je helpen in een explosief en steeds veranderend oorlogsgebied. Alleen door goed samen te werken kunnen de nazi's een halt worden toegeroepen!

Val de vijand vanuit de lucht aan in Medal of Honor: Vanguard!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.