Medal of honor: european assault - essentials edition
Medal of honor: european assault - essentials edition

Medal of honor: european assault - essentials edition

Vanaf:9,99

Medal of Honor European Assault is een deel in de langlopende Medal of Honor game-serie. In deze game speel je aan kant van de geallieerden die het in 1942 tegen de Nazi's in Europa opnamen. Je bent de Amerikaanse Leutenant William Holt en moet samen met je eenheid tijdens verschillende missies de D


EAN
5030930044633
Merk
Electronic arts
Model
MEDAL OF HONOR: EUROPEAN ASSAULT - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Medal of Honor European Assault is een deel in de langlopende Medal of Honor game-serie. In deze game speel je aan kant van de geallieerden die het in 1942 tegen de Nazi's in Europa opnamen. Je bent de Amerikaanse Leutenant William Holt en moet samen met je eenheid tijdens verschillende missies de Duitsers flink dwarsbomen.

De makers van Medal of Honor European Assault hebben met behulp van oorlogsexperts en daadwerkelijke veteranen een zo realistisch mogelijk beeld van de Tweede Wereldoorlog proberen te schetsen. De game geeft je de beschikking over verschillende tactische commando's om je eenheid eenvoudig aan te sturen. De keuzes die je voor en tijdens hevige gevechten maakt als leider, soms tegen beter weten in, bepalen of je aan het einde als held uit de strijd komt.

De game bevat tevens negen verschillende speltypen, zoals Tug of War, in negen 9 unieke multiplayer levels. Neem het op tegen je vrienden en kijk wie er als beste soldaat uit de strijd komt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.