Lets make a soccer team
Lets make a soccer team

Lets make a soccer team

Vanaf:18,49

Let's Make a Soccer Team! laat je je eigen voetbalclub vanaf de bodem opbouwen en elk element beheersen rond de spelers en de club. Je kunt je carrière beginnen met een club in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, Italië, Duitsland of Spanje.Als manager van de club ben je verantwoordelijk voor


EAN
5060004768578
Merk
Sega
Model
LETS MAKE A SOCCER TEAM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let's Make a Soccer Team! laat je je eigen voetbalclub vanaf de bodem opbouwen en elk element beheersen rond de spelers en de club. Je kunt je carrière beginnen met een club in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, Italië, Duitsland of Spanje.

Als manager van de club ben je verantwoordelijk voor het succes van de club zowel op als af de grasmat. Zo kun je een eigen secretaresse aannemen die je helpt met het bijhouden van je drukke agenda, maar ook de shirts van de club ontwerpen, sponsors aantrekken, spelers verkopen en kopen, merchandise verkopen en extra trainingfaciliteiten bouwen. De game bevat bovendien de officiële licenties van het Spaanse Liga de Fútbol Profesional (LFP), maar ook van Eredivisie en de Gouden Gids Divisie.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.