Kao the kangaroo: round 2
Kao the kangaroo: round 2

Kao the kangaroo: round 2

Vanaf:89,92

Kao The Kangaroo Round 2 is een leuk en avontuurlijk spel voor alle leeftijden. Er valt genoeg te ontdekken, naast alle gevechten, races en bazen om te verslaan. Dit alles te midden van een kleurrijke spelwereld!Kao The Kangaroo Round 2 is een spannend avontuur over de virtuele kangoeroe Kao. Je gaa


EAN
9006113001935
Merk
Nordic games
Model
KAO THE KANGAROO: ROUND 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kao The Kangaroo Round 2 is een leuk en avontuurlijk spel voor alle leeftijden. Er valt genoeg te ontdekken, naast alle gevechten, races en bazen om te verslaan. Dit alles te midden van een kleurrijke spelwereld!

Kao The Kangaroo Round 2 is een spannend avontuur over de virtuele kangoeroe Kao. Je gaat met hem mee van Beaver Forest naar Thunder Mountain en naar de diepten van Ocean Lands. Maar dit alles is niet zonder gevaar! Kao moet op zijn snowboard springen in de Canyon of No Return en vliegen over de zee met de hulp van de pelikaan Gekke Carlos. Het uiteindelijke doel is het schip van de slechte Barnaba. Dat is de plek waar de uiteindelijke strijd tussen goed en kwaad plaats zal vinden.

Het vechten met zijn vuisten is Kao niet goed genoeg. De stoere kangoeroe moet zeven nieuwe vechttechnieken aanleren als hij het kwaad een halt toe wil roepen. Denk maar eens aan de verwoestende staart-aanval of de slam jump, waarbij je de vijanden op hun bips laat vallen! En natuurlijk heeft deze Aussie een boemerang, die kan niet ontbreken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.