Jak x: combat racing - essentials edition
Jak x: combat racing - essentials edition

Jak x: combat racing - essentials edition

Vanaf:8,00

Nadat de Dark Maker is verslagen in Jak 3, is Jak naar Kras City geroepen. Dit is de thuishaven van een opwindende nieuwe sport: combat-racen. Hier zal de erfenis van de gedode tegenstander Krew worden voorgelezen. Helaas maakt het onderdeel uit van een postume intrige van de bendeleider. Uiteindeli


EAN
0711719185017
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
JAK X: COMBAT RACING - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nadat de Dark Maker is verslagen in Jak 3, is Jak naar Kras City geroepen. Dit is de thuishaven van een opwindende nieuwe sport: combat-racen. Hier zal de erfenis van de gedode tegenstander Krew worden voorgelezen. Helaas maakt het onderdeel uit van een postume intrige van de bendeleider. Uiteindelijk moeten Jak en Daxter voor hun leven vechten in het Kras City Grand Championship.
Jak X is een mengeling van verwoestende raceactie met gevechten tussen voertuigen in een arena. Dit maakt het spel uniek in de populaire Jak en Daxter-serie. Voer 120 taken uit over 20 bochtige parkoersen en acht open arena's. Gebruik een assortiment power-ups om ervoor te zorgen dat ons heldhaftige koppel het kampioenschap wint. Je kunt Jax X ook koppelen aan Daxter voor de PlayStation Portable voor een groot aantal geheime voorwerpen en personages.
Race en vecht op meer dan 20 verbluffende parkoersen en acht enorme arena's in de open lucht
Zaai chaos in meer dan twaalf unieke, volledig aan te passen en vernietigbare strijdvoertuigen
Speel online met talloze mogelijkheden

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.