Hitman 3: contracts
Hitman 3: contracts

Hitman 3: contracts

Vanaf:9,99

Door in de huid van de huurmoordenaar, Hitman, Contracts, te kruipen krijg je de kans om koelbloedig uw opdrachten af te werken. De game start in Parijs waar agent 47 gekwetst in een hotelkamer opgesloten zit. Terwijl hij stilaan weer bij zijn positieven komt, herinnert hij zich flarden van zijn gro


EAN
5032921020602
Merk
Square enix
Model
HITMAN 3: CONTRACTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Door in de huid van de huurmoordenaar, Hitman, Contracts, te kruipen krijg je de kans om koelbloedig uw opdrachten af te werken. De game start in Parijs waar agent 47 gekwetst in een hotelkamer opgesloten zit. Terwijl hij stilaan weer bij zijn positieven komt, herinnert hij zich flarden van zijn grootste missies. Hitman : contracts is zonder twijfel de meest sombere en angstaanjagende episode uit de serie. In deze game ligt de nadruk op de hits zelf; doelstelling is dus om je contract zo goed mogelijk te vervullen. Eén van de missies bestaat er bijvoorbeeld in om een dikke baron van de vleesindustrie te gaan ombrengen tijdens een privé-party in een slachthuis. Het grote verschil met de vorige delen is dus de nadruk op de hits en het feit dat er veel meer opties zijn om iemand om te brengen. Kenmerken:
- Talrijke, zeer gevarieerde missies
- Een ongelofelijke bewegingsvrijheid
- Nieuwe wapens waaronder messen, dolken, ¿ die het mogelijk maken om uw opdracht op een nog creatievere manier tot een goed einde te brengen.
- 12 nieuwe levels waaronder Siberië, Roemenië, Rotterdam, Parijs, Engeland en Hong-Kong)
- Een nieuwe technologische aanpak met nadruk op:
- Verbeterde grafisme voor de personnages en hun omgeving
- Verbeterde geluidseffecten om het realisme nog te verhogen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.