Grand theft auto - liberty city stories
Grand theft auto - liberty city stories

Grand theft auto - liberty city stories

Vanaf:9,95

Met Grand Theft Auto: Liberty City Stories keert de serie terug naar de stad die ook het decor was voor Grand Theft Auto 3. Wel hebben de ontwikkelaars Rockstar Leeds en Rockstar North ook enkele nieuwe omgevingen aan Liberty City toegevoegd voor deze draagbare versie. Ook bevat het spel een totaal


EAN
5026555306614
Merk
Take two
Model
GRAND THEFT AUTO - LIBERTY CITY STORIES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Met Grand Theft Auto: Liberty City Stories keert de serie terug naar de stad die ook het decor was voor Grand Theft Auto 3. Wel hebben de ontwikkelaars Rockstar Leeds en Rockstar North ook enkele nieuwe omgevingen aan Liberty City toegevoegd voor deze draagbare versie. Ook bevat het spel een totaal nieuwe verhaallijn ten opzichte van GTA 3. Je speelt met Tony Cipriani, een beginnende crimineel die zich in de onderwereld naar de top moet werken. Het verhaal speelt in 1998, drie jaar voor dat van GTA 3.

De missies in Liberty City Stories zijn wel een stuk korter dan bij GTA 3 het geval was, maar er zijn er wel meer van aanwezig. Rockstar doet dit natuurlijk niet voor niets; op een handheld speel je over het algemeen minder lang dan op een spelcomputer thuis op de bank. Verder biedt Liberty City Stories een feest van herkenning. Je kunt een willekeurig persoon uit zijn auto of van zijn motor meppen, je kunt naar radiostations luisteren of naar mp3's op je memorystick en ga zo maar door. Extra leuk met GTA cheats voor PlayStation 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.