Godfather: the game
Godfather: the game

Godfather: the game

Vanaf:9,99

The Godfather: The Game is een spel gebaseerd op de fameuze filmtrilogie The Godfather. Hoofdrolspelers uit de film zitten levensecht verwerkt in deze game, waaronder natuurlijk Marlon Brando in zijn rol als Don Corleone. Ben jij klaar voor een aanbod dat je niet kunt weigeren?Het verhaal speelt zic


EAN
5030930046057
Merk
Electronic arts
Model
GODFATHER: THE GAME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Godfather: The Game is een spel gebaseerd op de fameuze filmtrilogie The Godfather. Hoofdrolspelers uit de film zitten levensecht verwerkt in deze game, waaronder natuurlijk Marlon Brando in zijn rol als Don Corleone. Ben jij klaar voor een aanbod dat je niet kunt weigeren?

Het verhaal speelt zich af in de late jaren veertig en begin jaren vijftig. De Tweede Wereldoorlog is voorbij en Al Capone behoort tot het verleden. De maffia staat voor nieuwe uitdagingen, waaronder de handel in drugs. Dit zorgt voor spanningen tussen rivaliserende Italiaanse families, die de touwtjes in New York stevig in handen hebben.

Jij neemt de rol aan van een onbekende 'soldaat', die zich langzaam opwerkt in de Corleone-familie. In een open spelwereld vervul je missies voor verschillende personen, zoals het stelen van auto's of overvallen van banken. Je zult steeds invloedrijker worden en langzaam in de rangorde stijgen, totdat je uiteindelijk zelf Don wordt. De leider van de familia!

Speel de film nu zelf met Godfather: The Game!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.