Eye toy play pompom party + camera
Eye toy play pompom party + camera

Eye toy play pompom party + camera

Vanaf:12,00

De vrolijke, levendige wereld van het cheerleaderschap komt naar PlayStation 2 en dus kun je vanaf nu voor het oog van de EyeToy usb-camera échte dansroutines uitvoeren met échte, bijbehorende pompons! Je afbeelding verschijnt op het scherm en je moet in de maat van een van de 25 funky songs de r


EAN
0711719753254
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
EYE TOY PLAY POMPOM PARTY + CAMERA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De vrolijke, levendige wereld van het cheerleaderschap komt naar PlayStation 2 en dus kun je vanaf nu voor het oog van de EyeToy usb-camera échte dansroutines uitvoeren met échte, bijbehorende pompons!

Je afbeelding verschijnt op het scherm en je moet in de maat van een van de 25 funky songs de roze en groene pompons bewegen op het moment dat het overeenkomstige symbool op het scherm wordt weergegeven. Bovendien doet een koortje tekenfilmcheerleaders onderaan het scherm met je mee waardoor je extra wordt aangemoedigd.

Soms moet je met je armen de cirkel- en hartvormen op het scherm nadoen en als je op het juiste moment 'party' in de ingebouwde microfoon van de EyeToy usb-camera roept, krijg je bonuspunten. Er zijn elf verschillende locaties om met je aanwezigheid op te vrolijken, zoals een stadion, een winkelcentrum en een pretpark, en als je in de maat blijft, win je sterren waarmee je nieuwe cheerleader-outfits kunt vrijspelen.

De Dansen-mode doe je met z'n tweeën, ieder met één pompon, en je speelt met elkaar in de Team-mode of tegen elkaar in de 2 tegen elkaar-mode. Verder kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen in een Toernooi. Kortom, dit is een zeer sociale game die net zo leuk is om naar te kijken als om zelf te doen.

Een van de leukste features is dat je foto's en video's van je favoriete optredens kunt opslaan om af te spelen wanneer je maar wilt.

EyeToy Play: PomPom Party is een leuke, kleurrijke game waar jonge cheerleaders in spe van zullen smullen. Dankzij de felgekleurde pompons worden de bewegingen van de speler perfect gevolgd en met de afspeelmogelijkheid voor video's en de vele multiplayer-modes is dit een geweldige partygame voor spelers van alle leeftijden.

Een feest is pas een feest als er pompons zijn!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.