Csi: crime scene investigation: dimensions of murder
Csi: crime scene investigation: dimensions of murder

Csi: crime scene investigation: dimensions of murder

Vanaf:9,95

Je voegt je in CSI: 3 Dimensions of Murder bij het beroemde CSI-team in Las Vegas. Er liggen weer vijf nieuwe cases te wachten op je en samen met Grissom, Catherine en de gehele cast van de TV-serie is het aan jou om de laatste moderne technologie in de hand te nemen en misdaden op te lossen. Ben ji


EAN
3307210262929
Merk
Ubisoft
Model
CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION: DIMENSIONS OF MURDER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Je voegt je in CSI: 3 Dimensions of Murder bij het beroemde CSI-team in Las Vegas. Er liggen weer vijf nieuwe cases te wachten op je en samen met Grissom, Catherine en de gehele cast van de TV-serie is het aan jou om de laatste moderne technologie in de hand te nemen en misdaden op te lossen. Ben jij klaar voor CSI: 3 Dimensions of Murder?

CSI: 3 Dimensions of Murder bestaat uit puzzels afgewisseld met verhaalmomenten vol dialogen. Door dialogen aan te gaan, verbeter je relaties tussen personages en dus kan je beter en makkelijker antwoorden krijgen op je vragen. Pas wanneer je hard bewijs hebt, kan je iemand arresteren.

In CSI: 3 Dimensions of Murder moet met behulp van allerlei geavanceerde gadgets een crime scene onder de loep nemen. Elk detail kan van doorslaggevend belang zijn, dus moet je zeer nauwkeurig te werk gaan bij het verzamelen van bewijs!

Los moorden op en ga daarna gezellig iets drinken met je collega's in CSI: 3 Dimensions of Murder!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.