Crescent suzuki racing: superbikes and super sidescars
Crescent suzuki racing: superbikes and super sidescars

Crescent suzuki racing: superbikes and super sidescars

Vanaf:4,99

Alleen Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Super Sidescars plaatst jou achter het stuur van de meest krachtige motoren met zijspan op grote internationale circuits. Zo kan je rijden in de GSX-R1000 van de grote Britse superbike rijden John Reynolds, of de supersidecar van de wereldkampioen van 20


EAN
5036675004604
Merk
Midas
Model
CRESCENT SUZUKI RACING: SUPERBIKES AND SUPER SIDESCARS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Alleen Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Super Sidescars plaatst jou achter het stuur van de meest krachtige motoren met zijspan op grote internationale circuits. Zo kan je rijden in de GSX-R1000 van de grote Britse superbike rijden John Reynolds, of de supersidecar van de wereldkampioen van 2003, Steve Webster.

Het maakt niet uit of je over asfalt scheurt of door de gravel, het gaat er in Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Super Sidescars om dat jij als eerste over de finish komt. Naast de mogelijkheid om mee te doen aan diverse toernooien, kan je Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Super Sidescars ook tegen een vriendspelen in de ultieme showdown!

In Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Super Sidescars heb je genoeg te doen met het winnen van zes kampioenschappen en de 25 aanwezige voertuigen die je in verschillende racetypen kunt beklimmen. Geef plank gas, want anders winnen je vrienden van je!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.