Castlevania: curse of darkness
Castlevania: curse of darkness

Castlevania: curse of darkness

Vanaf:69,99

Castlevania: Curse Of Darkness is een actieavontuur waarin het oplossen van puzzels en het vechten met vijanden centraal staat. Een vriendschap is uitgelopen op een oorlog, en het is aan jou daar een einde aan te maken!Curse Of Darkness is een nieuw avontuur uit de Castlevania serie, maar wel eentje


EAN
4012927124338
Merk
Konami
Model
CASTLEVANIA: CURSE OF DARKNESS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Castlevania: Curse Of Darkness is een actieavontuur waarin het oplossen van puzzels en het vechten met vijanden centraal staat. Een vriendschap is uitgelopen op een oorlog, en het is aan jou daar een einde aan te maken!

Curse Of Darkness is een nieuw avontuur uit de Castlevania serie, maar wel eentje met een nieuwe held; Hector. Hij is één van de Duivelse Ovenmeesters die ooit getraind zijn onder de heer Dracula zelf. Hector is Vallachia ontvlucht vanwege de idealen van zijn meester, maar nu - drie jaar na de dood van Dracula - keert zijn voormalige vriend en nieuwe vijand Isaac terug. Isaac heeft meer één doel; alle geliefden van Hector doden. Hector zint op wraak!

In dit avontuur zal Hector langzaam maar zeker sterker worden om Isaac te verslaan. Door je eigen Duivelse vaardigheden als Ovenmeester bij te leren, kan je extra wapentuig produceren om Isaac het leven zuur te maken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.