Buzz: the hollywood quiz + 4 buzzers
Buzz: the hollywood quiz + 4 buzzers

Buzz: the hollywood quiz + 4 buzzers

Vanaf:49,95

Buzz! is een zeer populaire serie quizgames. Met behulp van zogenaamde 'buzzers' moet je in verschillende rondes de juiste antwoorden op de vele vragen geven. De 'buzzers' zijn controllers met vier verschillende knoppen en één grote rode knop. De rondes verschillen onderling, soms komt het enkel a


EAN
0711719422051
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
BUZZ: THE HOLLYWOOD QUIZ + 4 BUZZERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Buzz! is een zeer populaire serie quizgames. Met behulp van zogenaamde 'buzzers' moet je in verschillende rondes de juiste antwoorden op de vele vragen geven. De 'buzzers' zijn controllers met vier verschillende knoppen en één grote rode knop. De rondes verschillen onderling, soms komt het enkel aan op het selecteren van het juiste antwoord, maar vaak moet je ook zorgen dat je de snelste van maximaal acht spelers bent.
Buzz! the Hollywood quiz draait helemaal om filmvragen. In totaal zitten er meer dan 5000 vragen in de game verwerkt. Deze vragen variëren van het noemen van bekende acteurs tot het herkennen van de juiste filmscène. Tijdens een quiz worden de vragen dan ook begeleid door foto's en filmfragmenten. Denk je dat je genoeg weet van films dan kun je het in de multiplayer tegen maximaal acht andere spelers opnemen. Om het hierbij ook leuk te maken voor het hele gezin is de game compleet naar het Nederlands vetaald. De optie om de game in het Engels te spelen is echter ook aanwezig.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.