Burnout: dominator - essentials edition
Burnout: dominator - essentials edition

Burnout: dominator - essentials edition

Vanaf:29,58

Zoek de grenzen op van het roekeloos rijden en laat adrenaline door je lichaam gieren met Burnout Dominator! Door meerdere burnouts achter elkaar uit te voeren, verdubbel je je punten. Het draait in Burnout Dominator natuurlijk maar om één ding; en dat is roekeloos rijden!Scheur zo dicht mogelijk


EAN
5030930064167
Merk
Electronic arts
Model
BURNOUT: DOMINATOR - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zoek de grenzen op van het roekeloos rijden en laat adrenaline door je lichaam gieren met Burnout Dominator! Door meerdere burnouts achter elkaar uit te voeren, verdubbel je je punten. Het draait in Burnout Dominator natuurlijk maar om één ding; en dat is roekeloos rijden!

Scheur zo dicht mogelijk langs het verkeer, veroorzaak botsingen en wanneer je meerdere botsingen veroorzaakt verdubbelt je score ook nog eens in Burnout: Dominator! De hectische race-actie in dit razendsnelle racespel laat je happen naar adem, terwijl je met een kloppend hart voor de televisie zit!

Tijdens het racen moet je echter wel oppassen voor het verkeer in Burnout: Dominator. Tegenliggers vormen belangrijke obstakels, want hoe nipter je ze passeert des te meer punten je verdient! Race extra gevaarlijk en je wordt snel genoeg de ultieme Burner!

Burnout: Dominator kan ook tegen een vriend of vriendin worden gespeeld in verschillende uitdagende spelmodi. Ben jij klaar voor een racegame waarbij je in volle vaart door het verkeer raast?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.