Breath of fire dragon quarter
Breath of fire dragon quarter

Breath of fire dragon quarter

Vanaf:39,99

Hardcore RPG-spelers kennen ongetwijfeld Capcoms zeer geliefde franchise Breath of Fire. Het nieuwste deel tilt de serie naar duizelingwekkende hoogten. BoF: Dragon Quarter bevat prachtige cel-shaded graphics en talloze toevoegingen aan en verbeteringen van de beproefde BoF-formule. Net als de Final


EAN
5055060921029
Merk
Global distributie b.v.
Model
BREATH OF FIRE DRAGON QUARTER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hardcore RPG-spelers kennen ongetwijfeld Capcoms zeer geliefde franchise Breath of Fire. Het nieuwste deel tilt de serie naar duizelingwekkende hoogten. BoF: Dragon Quarter bevat prachtige cel-shaded graphics en talloze toevoegingen aan en verbeteringen van de beproefde BoF-formule.
Net als de Final Fantasy-games hebben ook de verschillende BoF-games niets met elkaar te maken. Dat is wel zo handig als je pas kennismaakt met de serie. Ditmaal is de visueel stijlvolle actie gecentreerd rond Ryu, een blauwharige knul met de vaardigheid om de kracht van zijn innerlijke draak te beteugelen. (Dit klinkt uiterst nuttig; als mijn innerlijke draak dit leest; neem alsjeblieft even contact op. Ik zou graag een babbeltje willen maken.) Ryu is een bewaker van Deep Earth, een ondergrondse wereld die werd gebouwd door de bewoners van de planeet nadat een ecologische ramp hen dwong onder de oppervlakte te leven. Nadat de innerlijke draak van Ryu een vreselijke macht tot leven heeft gewekt, is hij vastbesloten de geheimen van het leven bovengronds te ontdekken. Hij vertrekt daarom met twee metgezellen Nina en Lin.
Tot de belangrijkste nieuwe spelelementen behoort het zogenaamde PETS (Positive Encounter & Tactics System). Dit systeem voegt volledig nieuwe strategische elementen toe aan het spel. Je kunt er vijanden in de verte mee zien en beslissen of je het gevecht aangaat of wegrent. Het systeem geeft je ook de optie om valstrikken te plaatsen of afleidingsacties uit te voeren. Er is daarnaast een nieuw combo-systeem waarmee je verwoestende aanvallen kunt samenstellen met diverse wapenvaardigheden. Bovendien kun je, telkens als je een nieuw spel start, ervaringspunten en voorwerpen meenemen. Hierdoor krijgt BoF:DQ een erg hoge herspeelbaarheidsfactor.
Verplichte kost voor fans van de legendarische RPG-serie, maar ook een hele leuke en unieke spelervaring voor nieuwelingen.
Totaal nieuw uiterlijk voor de populaire RPG-serie met fantastische graphics in de stijl van comics
Het nieuwe PETS (Positive Encounter & Tactics System)-systeem zorgt voor nieuwe strategische en tactische dimensies
Nieuw combo-systeem - laat verwoestende aanvallen over je vijanden neerdalen door verschillende wapenvaardigheden te combineren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.