Zeno clash
Zeno clash

Zeno clash

Vanaf:29,99

Zeno Clash is een game die gespeeld wordt vanuit de eerste persoon. Je ziet het spel door de ogen van de protagonist. Vanuit dit perspectief worden veel schietspellen ook gespeeld. In Zeno Clash draait het echter niet om schieten, maar om vechten. Je speelt deze actiegame voornamelijk met je blote v


EAN
8718144470192
Merk
Iceberg interactive
Model
ZENO CLASH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zeno Clash is een game die gespeeld wordt vanuit de eerste persoon. Je ziet het spel door de ogen van de protagonist. Vanuit dit perspectief worden veel schietspellen ook gespeeld. In Zeno Clash draait het echter niet om schieten, maar om vechten. Je speelt deze actiegame voornamelijk met je blote vuisten.

Het verhaal van Zeno Clash speelt zich af in de virtuele wereld Zenozoik. Je speelt met Gath die is verbannen uit zijn dorp en probeert zijn naam te reinigen. Gath zou een moord gepleegd hebben. Gedurende de game kom je steeds op nieuwe locaties waar alle vijanden verslagen moeten worden.

Ghat is nogal goed in vechten. Hij is sterk in het ontwijken van aanvallen of het gebruiken van een aanval om die aanval tegen de vijand te keren. Ghat gebruikt voornamelijk zijn eigen vuisten, maar soms worden ook wapens gehanteerd.

Naast het verhaal biedt Zeno Clash een Challenge-spelfunctie waarin spelers vijanden moeten verslaan om op die manier een toren moeten beklimmen of juist een kerker moeten betreden. De scores worden gedeeld met vrienden via het online netwerk Steam.

Zeno Clash is een bijzondere vechtgame!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.