Youdalegend: curse of amsterdam
Youdalegend: curse of amsterdam

Youdalegend: curse of amsterdam

Vanaf:15,90

Het grote avontuur begint op het centraal station van Amsterdam. Direct kom je er achter dat er iets in de lucht hangt, wat ervoor zal zorgen dat je reis naar Amsterdam een andere wending gaat krijgen!Ontdek de hoofdstad door het combineren van hints en verborgen puzzelstukken. Laat je leiden langs


EAN
8715181997064
Merk
Denda
Model
YOUDALEGEND: CURSE OF AMSTERDAM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het grote avontuur begint op het centraal station van Amsterdam. Direct kom je er achter dat er iets in de lucht hangt, wat ervoor zal zorgen dat je reis naar Amsterdam een andere wending gaat krijgen!

Ontdek de hoofdstad door het combineren van hints en verborgen puzzelstukken. Laat je leiden langs het Rijksmuseum, het theater Carré en de Amsterdamse grachten om de grootste diamant te ontdekken die je ooit hebt gezien!

"The Curse of the Amsterdam Diamond" bevat alles wat een modern zoek-en vindspel in zich moet hebben. Een adelaarsoog en gezond verstand zullen je door het prachtige centrum van Amsterdam leiden. Verborgen hints en hulpmiddelen geven je de houvast die nodig is om uiteindelijk het mysterie te ontrafelen, en de vloek die op de stad rust, te verbreken.

Kort samengevat:  • Een realistische en schitterende 3D-vormgeving

  • Vele verborgen voorwerpen, hulpmiddelen en aanwijzingen

  • Spannende verhaallijn

  • Vol onverwachtse wendingen en intriges

  • Nederlandstalige game

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.