Xii lost identities
Xii lost identities

Xii lost identities

Vanaf:13,27

XIII: Lost Identities is gebaseerd op de Franse strip XIII. XII Lost Identity is een hidden object-game waarin je op zoek gaat naar verborgen objecten om de verhaallijn vooruit te helpen!In XIII: Lost Identities is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijv


EAN
8716051054078
Merk
Msl
Model
XII LOST IDENTITIES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
XIII: Lost Identities is gebaseerd op de Franse strip XIII. XII Lost Identity is een hidden object-game waarin je op zoek gaat naar verborgen objecten om de verhaallijn vooruit te helpen!

In XIII: Lost Identities is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

XIII: Lost Identities bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Los een spannend mysterie op in XIII: Lost Identities!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.