Wrc 3: fia world rally championship
Wrc 3: fia world rally championship

Wrc 3: fia world rally championship

Vanaf:6,99

Neem deel aan het FIA Wereldkampioenschap Rally 2012 met de officiële game! Ontdek de gloednieuwe career mode die racen met management elementen combineert: pas je auto aan en stel je team samen om een avontuur rond de hele wereld te beleven! Naast de klassieke races word je ook met verschillende u


EAN
8059617100728
Merk
Bigben interactive
Model
WRC 3: FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Neem deel aan het FIA Wereldkampioenschap Rally 2012 met de officiële game! Ontdek de gloednieuwe career mode die racen met management elementen combineert: pas je auto aan en stel je team samen om een avontuur rond de hele wereld te beleven! Naast de klassieke races word je ook met verschillende uitdagingen tijdens je carrière geconfronteerd: doelwitten raken, op topsnelheid racen, speciale manoeuvres uitvoeren.



Alle wagens, locaties en effecten zijn volledig opnieuw ontworpen om een maximaal niveau van realisme te realiseren: nieuw fysicamodel, nieuwe stof- en sneeuweffecten, weersomstandigheden, live opnamen van de auto's, nieuwe voice-overs van bijrijders, allemaal om de spelers de beste ervaring in een rallygame te geven en dezelfde emoties te voelen als een coureur in een echte WRC-wagen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.