Worms: crazy golf
Worms: crazy golf

Worms: crazy golf

Vanaf:15,99

Tien jaar na Worms Armageddon gaat de turn-based komische chaos verder in Worms Reloaded, een geheel nieuwe versie van de klassieke tweedimensionale pc-topper. Ben jij klaar voor de compleet gestoorde strijd in Worms Reloaded?Worms Reloaded laat tot en met vier spelers online en offline tegen elkaar


EAN
5390102519124
Merk
Mindscape northern europe b.v.
Model
WORMS: CRAZY GOLF

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tien jaar na Worms Armageddon gaat de turn-based komische chaos verder in Worms Reloaded, een geheel nieuwe versie van de klassieke tweedimensionale pc-topper. Ben jij klaar voor de compleet gestoorde strijd in Worms Reloaded?

Worms Reloaded laat tot en met vier spelers online en offline tegen elkaar strijden. Worms Reloaded heeft voice-ondersteuning en een reeks te gekke nieuwe wapens. Daarnaast zijn een aantal iconische wapens uit eerdere delen natuurlijk ook gewoon beschikbaar!

Worms Reloaded heeft online leaderboards en prachtige nieuwe high-definition werelden om kapot te schieten. In de nieuwe Fort-modus kun je enorme forten aan stukken blazen! Wil je liever zelf een level maken dan is de nieuwe landschap editor iets voor jou!

Worms Reloaded heeft een uitgebreide single-player campagne met tutorials, deathmatches, fort games en puzzels. Geniet van de nieuwe High Definition full colour grafische engine en verbeterde zwaartekracht! Worms Reloaded zit ook vol met aanpassingsmogelijkheden, er zijn duizenden mogelijkheden je team van wormen vorm te geven en een ton aan spelopties beschikbaar!

Speel een klassieker in een mooi nieuw jasje met Worms Reloaded!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.