Worms world party
Worms world party

Worms world party

Vanaf:29,99

Worms World Party is een van de meest hilarische en verslavende ervaringen voor op je Gameboy Advance. De mix van arcade en strategie elementen zorgen voor uren plezier. Worms is de ideale party game voor de GBA met een duidelijke en simpele gameplay. De wormen zijn terug en nu nemen ze het op tegen


EAN
3417240954371
Merk
Team 17
Model
WORMS WORLD PARTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Worms World Party is een van de meest hilarische en verslavende ervaringen voor op je Gameboy Advance. De mix van arcade en strategie elementen zorgen voor uren plezier. Worms is de ideale party game voor de GBA met een duidelijke en simpele gameplay. De wormen zijn terug en nu nemen ze het op tegen de wereld! Net zoals de vorige versies is Worms alles behalve serieus. World party biedt naast alle vertrouwde mogelijkheden ook een veelvoud aan nieuwe opties. Voer je 4 tot de tanden bewapende wormen naar de overwinning in deze hilarische turn-based strategy game, met als uiteindelijke doel: Wereldoverheersing. Kenmerken:
- Laat jezelf gaan in 8 uitdagende single player missies.
- Vind de ultieme uitdaging in de fameuze Deathmatch Mode!
- Met de `Wormpot¿ kun je landschappen samenstellen, wapenconfiguraties selecteren en zelfs je eigen game mode maken.
- Vermaak jezelf en je vrienden door tegen ze te spelen¿ en van ze te winnen!
- Verwen jezelf met een waar feest van vernietiging met 57 verschillende wapens, van de redelijk simpele bazooka tot de heftige Ezel!
- Speel nu zelf het beste Worms spel tot nu toe.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.