World of warcraft: cataclysm
World of warcraft: cataclysm

World of warcraft: cataclysm

Vanaf:5,00

World Of Warcraft: Cataclysm is de derde uitbreiding voor World Of Warcraft. Om deze uitbreiding te spelen, is World of Warcraft nodig. Daarnaast dient de speler de twee eerdere uitbreidingen ook geïnstalleerd te hebben. De game behoort tot het MMORPG-genre, een rollenspel dat online met andere spe


EAN
3348542232471
Merk
Blizzard
Model
WORLD OF WARCRAFT: CATACLYSM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
World Of Warcraft: Cataclysm is de derde uitbreiding voor World Of Warcraft. Om deze uitbreiding te spelen, is World of Warcraft nodig. Daarnaast dient de speler de twee eerdere uitbreidingen ook geïnstalleerd te hebben. De game behoort tot het MMORPG-genre, een rollenspel dat online met andere spelers gespeeld wordt.

World of Warcraft: Cataclysm vereist een abonnement


World Of Warcraft: Cataclysm is een MMORPG, ofwel een Massively Multiplayer Online Role Playing Game. Voor dit spel moet maandelijks abonnementsgeld betaald worden om in te kunnen loggen op de servers van het spel. Spelers van over de gehele wereld kunnen inloggen om tegen elkaar te strijden of het juist als groep op te nemen tegen een grote vijand... bijvoorbeeld een draak, een grote gemene draak met de naam Deathwing!

Het verhaal van de cataclysme


Toen de draak Neltharion the Earthwarder onder invloed van de kwade Old Gods zich tegen alle draken keerde en probeerde Azeroth te domineren met behulp van de Dragon Soul werd hij verslagen. Inmiddels was Neltharion zichzelf niet meer, en onder zijn nieuwe naam Deathwing trok hij zich terug in het hart van de wereld, Deepholm. Na jaren van afwezigheid is Deathwing terug om Azeroth te overmeesteren. Zijn uitbarsting uit het midden van de aarde zorgt voor gigantische veranderingen. Een vloedgolf zorgt ervoor dat vele gebieden onder water lopen of drastisch veranderen, een bijbehorende aardverschuiving zorgt ervoor dat dorpen verwoest worden en gebieden onherkenbaar zijn. In World of Warcraft: Cataclysm is Azeroth veranderd. Daarnaast maken we kennis met nieuwe rassen. De Horde krijgt steun van de meest geniepige handelaren van Azeroth: de Goblins. De Alliance vindt steun in een gemuteerd mensenras: de wolfachtige Worgen.

Cataclysm biedt nieuwe gebieden


Spelers kunnen vanaf level 1 naar level 85 allerlei missies en gebieden opnieuw ontdekken. De wereld is veranderd, en dat maakt de motivatie om de spelwereld opnieuw te ontdekken alleen maar groter. Daarnaast kunnen spelers voor het eerst vliegen op de oude continenten. Zo is het mogelijk om vijandelijke steden deze keer ook vanuit de lucht aan te vallen. Het vermoorden van de vijandelijke koning wordt dus nog leuker!

Terugkeer van Ragnaros


Ondertussen zijn er genoeg andere uitdagingen. Deathwing moet verslagen worden. Fanatieke spelers zullen Ragnaros terug zien komen nadat ze dachten hem enkele jaren geleden te hebben verslagen en tot overmaat van ramp bedreigen de elementaire wezens de heilige boom des levens in Hiyal! Reden genoeg om de wapens op te pakken en ten strijde te trekken tegen de kwaadaardige Deathwing!

Tegen elkaar vechten


Naast de mogelijkheid om je karakters te ontwikkelen en grote draken te verslaan, is World of Warcraft altijd sterk afhankelijk geweest van de Player versus Player-spelfuncties. Deze zogenaamde PVP Battlegrounds en PSP Battle Arena's geven spelers de mogelijkheid om tegen elkaar te vechten. In de Arena gebeurt dit in groepjes van twee, drie of vijf spelers. In de Battlegrounds strijden twee grotere groepen tegen elkaar om gebieden in te nemen, vlaggen te veroveren of controlepunten in stand te houden.

De wereld dreigt in elkaar te storten en het is aan jou om de orde in Azeroth te herstellen!

De belangrijkste punten van World of Warcraft: Cataclysm  • World of Warcraft: Cataclysm is de derde uitbreiding en vereist alle voorgaande delen om het te kunnen spelen!

  • Om het spel te kunnen spelen, is een abonnement vereist.

  • Alle oude gebieden zijn volledig vernieuwd door de invloed van de draak Deathwing.

  • Spelers krijgen toegang tot nieuwe dungeons en battlegrounds

  • World of Warcraft: Cataclysm betekent de terugkeer van de draak Deathwing nadat hij in Warcraft 2 werd verslagen

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.