World of subways vol. 2 (berlin subway)
World of subways vol. 2 (berlin subway)

World of subways vol. 2 (berlin subway)

Vanaf:29,99

World Of Subways, Vol. 2 (Berlin Subway) biedt de ultieme simulatie voor fans van games over metro's. Het is de tweede in de serie en dankzij de opgedane ervaringen uit het eerste deel zijn de ontwikkelaars van World Of Subways, Vol. 2 (Berlin Subway) inmiddels ware kenners op het gebied van metrosi


EAN
4015918501804
Merk
Aerosoft
Model
WORLD OF SUBWAYS VOL. 2 (BERLIN SUBWAY)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
World Of Subways, Vol. 2 (Berlin Subway) biedt de ultieme simulatie voor fans van games over metro's. Het is de tweede in de serie en dankzij de opgedane ervaringen uit het eerste deel zijn de ontwikkelaars van World Of Subways, Vol. 2 (Berlin Subway) inmiddels ware kenners op het gebied van metrosimulaties geworden.

World Of Subways, Vol. 2 (Berlin Subway) is een zeer realistische metrosimulatie. In World Of Subways, Vol. 2 (Berlin Subway) komt de beroemde U7 lijn in Berlijn aan bod. Deze metrolijn is met een lengte van 31,7 kilometer, 40 stations en een reistijd van ruim 56 minuten de langste lijn van het Berlijnse metronet.

Nu krijg jij de kans om als machinist de fel verlichte metrostations en duistere tunnels van deze beroemde Berlijnse lijn te verkennen. Dit is de ultieme simulatie voor elke bureaustoel-machinist. Allemaal aan boord!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.