World of goo
World of goo

World of goo

Vanaf:29,95

World of Goo is een uitdagende en unieke puzzelgame die veel prijzen op onafhankelijke gamebeurzen heeft gewonnen. Met World of Goo beleef je geweldige puzzelavontuur op de pc!Je moet in World of Goo blubber ballen verzamelen om een grote toren te bouwen. De blubber moet je door spelwerelden vol gev


EAN
8718274541335
Merk
Easy interactive
Model
WORLD OF GOO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
World of Goo is een uitdagende en unieke puzzelgame die veel prijzen op onafhankelijke gamebeurzen heeft gewonnen. Met World of Goo beleef je geweldige puzzelavontuur op de pc!

Je moet in World of Goo blubber ballen verzamelen om een grote toren te bouwen. De blubber moet je door spelwerelden vol gevaarlijke obstakels naar een pijpleiding aan het einde leiden. Hierna worden ze aan je toren in een ander gebied toegevoegd. Voor je het weet ben jij de ultieme koning van de World of Goo!

Speel 47 schitterende levels en een fantastische soundtrack in World of Goo. Met 10 verschillende soorten goo, met elk een eigen unieke vaardigheid is World of Goo een uitdaging die zijn weerga niet kent. Je moet altijd creatief blijven denken om de levels in World of Goo tot een goed einde te brengen!

Ben jij klaar voor de meest innovatieve puzzelgame van de afgelopen jaren?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.