Winter simulators  (skiworld  simulator 2012 + snowcat simulator 2011)
Winter simulators  (skiworld  simulator 2012 + snowcat simulator 2011)

Winter simulators (skiworld simulator 2012 + snowcat simulator 2011)

Vanaf:8,36

In het simulatiespel Ski World Simulator 2012 ben jij de baas over je eigen skigebied. Je gebruikt de sneeuwscooter om van de piste een paradijselijke afdaling voor de fanatieke skiërs te maken. Zorg dat je het de wintersportliefhebbers zo goed mogelijk naar hun zin laat hebben, zodat ze diep in de


EAN
4020636115691
Merk
Uig entertainment
Model
WINTER SIMULATORS (SKIWORLD SIMULATOR 2012 + SNOWCAT SIMULATOR 2011)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het simulatiespel Ski World Simulator 2012 ben jij de baas over je eigen skigebied. Je gebruikt de sneeuwscooter om van de piste een paradijselijke afdaling voor de fanatieke skiërs te maken. Zorg dat je het de wintersportliefhebbers zo goed mogelijk naar hun zin laat hebben, zodat ze diep in de buidel blijven tasten. Hoe groter jouw succes, hoe meer geld in de lade komt en hoe meer jij kan uitbreiden!

's Ochtends sta je goed gehumeurd op om er weer een briljante skidag van te maken. Je houdt de toegangswegen tot de pistes vrij van rommel en zorgt voor vertier in en rondom de skiliften. Uiteindelijk gaat 't om het ultieme geluk van de sneeuwaanbidders en daar kan jij hoogstpersoonlijk voor zorgen.

Snowcat Simulator 2011

In het simulatiespel Snowcat Simulator 2011 heb jij de eindregie over de optimale pistekwaliteit. Duizenden sneeuwverlangende skiërs binden hun latten om met het idee een fantastische afdaling mee te gaan maken. Vol verwachting klopt hun hart als ze de skilift in strompelen. Bovenop de berg klikken ze zich soepel vast en kijken vol bewondering naar beneden. 'Wat een te gekke piste, helemaal top!'

Jij hebt daarvoor gezorgd door in alle vroegte met je sneeuwschuivers de pistehobbels glad te strijken. De helling is zo glad van een biljartlaken. Toch krijg je te maken met uitdagingen; sneeuwstormen en rukwinden teisteren het hooggebergte en jouw pistes. Dag en nacht ben jij in de weer om je opdracht met succes klaar te krijgen, want niks is vervelender dan de opgelaten skifans te moeten teleurstellen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.