Wings of prey - wings of luftwaffe
Wings of prey - wings of luftwaffe

Wings of prey - wings of luftwaffe

Vanaf:49,99

In Wings of Luftwaffe nemen de spelers de rol aan van een Duitse piloot en nemen deel aan de explosieve strijd boven Groot-Brittannië, Sicilië, de USSR, België en Duitsland. Van het blokkeren van vliegvelden, het aanvallen van vliegtuigen, het vernietigen van doelen op de grond, de speler zal vec


EAN
8718144470659
Merk
Iceberg interactive
Model
WINGS OF PREY - WINGS OF LUFTWAFFE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Wings of Luftwaffe nemen de spelers de rol aan van een Duitse piloot en nemen deel aan de explosieve strijd boven Groot-Brittannië, Sicilië, de USSR, België en Duitsland. Van het blokkeren van vliegvelden, het aanvallen van vliegtuigen, het vernietigen van doelen op de grond, de speler zal vechten met eer en dapperheid voor de glorie van het Duitse Rijk.

Deze nieuwe missies laten de virtuele piloten de oorlog zien vanuit het oogpunt van de vijand en laten je een van de meest geavanceerde gevechtsvliegtuigen van het tijdperk uitproberen. Deze uitbreiding voor Wings of Prey bevat onder andere 10 missies met support voor een co-op mode voor 4 spelers, twee nieuwe vliegtuigen en 40 skins voor de verschillende vliegtuigen.

Fans van luchtgevechten zullen het leuk vinden om in een van de vele vliegtuigen van het spel in te stappen om zo de Tweede Wereldoorlog door de ogen van een Duitse piloot te kunnen zien. Wings of Luftwaffe plaatst spelers in het heetst van de strijd en creëert een levensechte ervaring, waarbij spelers van de spanning letterlijk in hun stoel gedrukt worden wanneer ze in de strijd de vijand proberen te ontwijken.

Wings of Luftwaffe biedt de kans om zelf de desperate strijd in de lucht boven Europa te ervaren zoals die was tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.