Wings of honour
Wings of honour

Wings of honour

Vanaf:2,99

Wings of Honour is volgens de makers een nieuw spelgenre: een flying sim-adventure. De game speelt zich af in WO1 dus de 30 kisten waarin je de lucht in mag zijn nog van hout- en linnen. Waar het echte adventure element tot zijn recht komt is in het progress gedeelte. Des te meer missies je tot een


EAN
5904542738511
Merk
City interactive
Model
WINGS OF HONOUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wings of Honour is volgens de makers een nieuw spelgenre: een flying sim-adventure. De game speelt zich af in WO1 dus de 30 kisten waarin je de lucht in mag zijn nog van hout- en linnen. Waar het echte adventure element tot zijn recht komt is in het progress gedeelte. Des te meer missies je tot een goed einde brengt, des te meer vaardigheden je opdoet welke je nodig bent om volgende doelen te kunnen bereiken.

Je opdrachten bestaan niet enkel uit het simpelweg neerknallen van andere vliegtuigen maar ook uit het bombarderen van vijandelijke doelen en spionage vluchten. Hierbij heeft men de game zo realistisch mogelijk gehouden waarbij je bijvoorbeeld daadwerkelijk onderdelen van je vliegtuig verliest wanneer je geraakt. De daadwerkelijke vlieg-eigenschappen heeft men echter juist iets minder complex gemaakt dan in andere 'sims' om het spel voor iedereen geschikt te maken.

Tijd om jou Wings of Honour te verdienen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.