Wildstar
Wildstar

Wildstar

Vanaf:64,43

Wildstar Start je ruimteschip en zet koers naar de planeet Nexus! De legendarische wereld van de lang verloren Eldan beschaving is zojuist ontdekt en iedereen in het universum is onderweg naar Nexus om de vele geheimen te ontrafelen. Wildstar is een combinatie van een fantastisch grafisch spekta


EAN
5060094443690
Merk
Ncsoft
Model
WILDSTAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Wildstar

Start je ruimteschip en zet koers naar de planeet Nexus! De legendarische wereld van de lang verloren Eldan beschaving is zojuist ontdekt en iedereen in het universum is onderweg naar Nexus om de vele geheimen te ontrafelen.

Wildstar is een combinatie van een fantastisch grafisch spektakel en de beste technische mogelijkheden. De game biedt een wild en mysterieus avontuur in de ruïnes van een geavanceerde samenleving en stelt je in staat om de game te spelen zoals jij wilt spelen!

Kenmerken:

  • Kies 1 van de vele unieke ‘classes’ en start je avontuur. Op zoek naar een grotere uitdaging?
  • Neem deel aan 1 van de PvP Battlegrounds, dungeons en epische gevechten.
  • Kies je pad en speel zoals jij de game wilt spelen! Benje een Soldier, Scientist of toch liever een Settler of Explorer
  • Claim je eigen stuk van de planeet, bouw je huis, richt en in en bewaak het!
  • Geen simpele quests. Wildstar biedt multidimensionale content en garandeert je een avontuur vol verassingen, fun en uitdagingen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.