Weird park: scary tales 2
Weird park: scary tales 2

Weird park: scary tales 2

Vanaf:16,99

Maak je op voor sensatie en een ijzingwekkende spanning in “Weird Park 2: Scary Tales”!Louis de Clown en Mr. Dudley zijn terug en ze zijn hun kwaadaardige kunstjes nog niet verleerd. Dit keer verdwijnen kinderen in bizarre versies van de beroemdste sprookjes uit de geschiedenis. Jij bent de aang


EAN
8715181992458
Merk
Denda
Model
WEIRD PARK: SCARY TALES 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Maak je op voor sensatie en een ijzingwekkende spanning in “Weird Park 2: Scary Tales”!

Louis de Clown en Mr. Dudley zijn terug en ze zijn hun kwaadaardige kunstjes nog niet verleerd. Dit keer verdwijnen kinderen in bizarre versies van de beroemdste sprookjes uit de geschiedenis. Jij bent de aangewezen persoon om de beangstigende sprookjeswerelden waarin de kinderen zich bevinden tot in de duisterste hoekjes te verkennen. Zal je erin slagen de kleintjes te redden?

Begeef je in sprookjes als Assepoester, Peter Pan en Aladin. Gebruik je scherpe speurzin om handige voorwerpen te vinden op buitengewone locaties. Los vernuftige puzzels op die de voortgang van jouw zoektocht proberen te belemmeren en word slimmer en slimmer. Het boeiende verhaal, de wonderbaarlijke sfeer en de adembenemende filmpjes maken “Weird Park 2: Scary Tales” nu al tot een zoek en vind klassieker!

Meer over het spel:
Denda Games neemt je mee naar bizarre sprookjeswerelden
Los uitdagende puzzels op en red de kinderen
59 unieke locaties
26 minigames
Nederlandstalig spel

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.