Watch dogs - dedsec edition
Watch dogs - dedsec edition

Watch dogs - dedsec edition

Vanaf:129,99

Inhoud Watch Dogs - DedSec Edition: Watch_Dogs officiële soundtrack Kaart van Chicago Aiden Pearce 23 cm figurine Watch_Dogs artbook Set van 3 exclusieve badges Set van 4 augmented reality cardsIn-game bonus content:Extra single-player missie BREAKTHROUGH PACKVoltooien van de missie wordt beloond m


EAN
3307215717554
Merk
Ubisoft
Model
WATCH DOGS - DEDSEC EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud Watch Dogs - DedSec Edition:

 • Watch_Dogs officiële soundtrack
 • Kaart van Chicago
 • Aiden Pearce 23 cm figurine
 • Watch_Dogs artbook
 • Set van 3 exclusieve badges
 • Set van 4 augmented reality cards

In-game bonus content:

Extra single-player missie BREAKTHROUGH PACK

 • Voltooien van de missie wordt beloond met de “vehicle expert perk”

Extra single-player missie SIGNATURE SHOT

 • Voltooien van de missie wordt beloond met de Black Viceroy gang colours outfit en een biometric assault rifle

Extra single-player missie PALACE PACK

 • Voltooien van de missie wordt beloond met een investigationbonus en een ATM hack boost

Watch Dogs:

Eén swipe met je vinger, dat is alles wat je moet kunnen. Zo houden we contact met vrienden, kopen we de nieuwste spullen en gadgets en weten we wat er gebeurt in de wereld. Maar... met dezelfde swipe creëren we ook een immense digitale schaduw. Telkens als we verbinding maken laten we een digitaal spoor achter dat elke beweging, elke mijlpaal, elke like en elke comment volgt. En het zijn niet alleen mensen die dat doen. Vandaag de dag zijn alle grote steden onderdeel van een netwerk en wordt de stedelijke infrastructuur in de gaten gehouden door complexe besturingssystemen. In Watch Dogs heet dit systeem het Central Operating System (ctOS). Het houdt elk deel van de stad in de gaten en heeft toegang tot alle belangrijke persoonlijke informatie van zijn inwoners. Jij speelt Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig crimineel. Jouw verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Je gaat op jacht naar degene die jouw familie pijn heeft gedaan. Tijdens deze jacht hack je, manipuleer je en heb je de controle over alles wat in verbinding staat met het ctOS van de stad. Krijg toegang tot de beveiligingscameras, download persoonlijke informatie om je doelwit te vinden, beïnvloed verkeerslichten en het openbaar vervoer om je vijand tegen te houden... en nog veel meer.

Kenmerken:

 • Hack de stad. Watch Dogs speelt zich af in de volledig nagebouwde, levendige wereldstad Chicago, waarin je met je smartphone realtime controle hebt over de complete infrastructuur. Alles wat in verbinding staat met het ctOS is jouw wapen.
 • Rechtvaardigheid van de straat. In het centrum van Chicago, waar geweld wordt beantwoord met nog meer geweld, heb jij de skills om het gevecht naar de straat te brengen. Haal je vijanden neer door verwoestende klappen uit te delen met je wapenstok en ervaar vuurgevechten zoals je nog niet eerder hebt gezien. In totaal heb je toegang tot meer dan 30 wapens.
 • Gierende banden. Dankzij Ubisoft Reflections, de veelgeprezen studio achter de Driver-serie, heeft Watch Dogs een compleet wagenpark vol PKs staan. Stap achter het stuur van meer dan 65 voertuigen, elk met een eigen geavanceerde techniek en manier van rijden. Ontdek de gigantische stad terwijl je missies uitvoert. - Alls onder controle. Disrupt, de complete nieuwe game-engine speciaal ontwikkeld voor Watch Dogs, maakt gebruik van geavanceerde technieken en graphics om verbluffende visuals en een ongelofelijk realistische ervaring te bieden. Disrupt geeft je de macht om met jouw keuzes invloed te hebben op het verhaal, de stad en het leven van de inwoners.
 • Dynamische navigatie. Watch Dogs maakt het mogelijk om niet alleen het ctOS van de stad in jouw voordeel te gebruiken, maar ook de straten. In het realistisch nagemaakte Chicago loop jij door de straten, wandel je gebouwen binnen en klim je op de daken om jouw doelwit te pakken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.