Warhammer blood bowl: dark elves edition
Warhammer blood bowl: dark elves edition

Warhammer blood bowl: dark elves edition

Vanaf:3,00

Warhammer Blood Bowl: Dark Elves Edition bevat de fantasy sport-game Warhammer Blood Bowl en de Dark Elves uitbreiding. Je hebt in deze versie naast de acht beschikbare rassen ook de mogelijkheid om met de brute Dark Elves te spelen. Warhammer: Blood Bowl is een sportgame binnen een fantasy wereld.


EAN
3512289016728
Merk
Focus multimedia
Model
WARHAMMER BLOOD BOWL: DARK ELVES EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Warhammer Blood Bowl: Dark Elves Edition bevat de fantasy sport-game Warhammer Blood Bowl en de Dark Elves uitbreiding. Je hebt in deze versie naast de acht beschikbare rassen ook de mogelijkheid om met de brute Dark Elves te spelen.

Warhammer: Blood Bowl is een sportgame binnen een fantasy wereld. Het uiterst populaire American Football wordt in Warhammer: Blood Bowl niet gespeeld met echte mensen, maar met diverse bekende karakters uit het Warhammer universum. Zo zullen de Orcs en de Elves het tegen elkaar opnemen op het speel- of slagveld. Warhammer: Blood Bowl speel je om de beurten. Elke speler mag om de beurt zijn eigen spelers verzetten om op die manier zijn tegenstander te verslaan.

Natuurlijk behoren ook de mogelijkheden van de karakters niet tot de traditionele regels van het American Football. Warhammer: Blood Bowl is namelijk sterk beïnvloed door de wonderlijke fantasiewereld van Warhammer. Als speler krijg je de beschikking over verschillinde spreuken en krachten om jouw team naar de overwinning te slepen. Hierbij worden grote wapens en vernietigende magie niet geschuwd, en bovendien kunnen er onverwachtse dingen gebeuren op het sportveld. Met Warhammer: Blood Bowl weet je zeker dat je American Football nooit op de manier zult spelen dat deze sport bedoeld is!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.