Wargame red dragon  (dvd-rom)
Wargame red dragon  (dvd-rom)

Wargame red dragon (dvd-rom)

Vanaf:49,99

Deze spectaculaire Wargame-serie kreeg veel goede kritieken van spelers en recensenten. Eugen Systems lanceert nu een derde en meer ambitieuze titel die veel nieuws heeft te bieden. Wargame Red Dragon speelt zich voor het eerst niet op de Europese slagvelden af, maar in het Azië van de jaren zevent


EAN
3512899111738
Merk
Focus multimedia
Model
WARGAME RED DRAGON (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze spectaculaire Wargame-serie kreeg veel goede kritieken van spelers en recensenten. Eugen Systems lanceert nu een derde en meer ambitieuze titel die veel nieuws heeft te bieden. Wargame Red Dragon speelt zich voor het eerst niet op de Europese slagvelden af, maar in het Azië van de jaren zeventig en tachtig. Verstokte Wargame-fans hoeven niet te vrezen. De kernelementen die de serie zo populair maakten, zijn nog altijd aanwezig.

Deze keer gaan vijf nieuwe staten, waaronder de Volksrepubliek China en Noord-Korea, met 450 eenheden te strijd aan. De introductie van amfibievoertuigen en zeevoertuigen vormt een van de nieuwe hoogtepunten. Spelers komen terecht17 in een helse oorlog op het Koreaanse schiereiland, maar ze kunnen ook met de multiplayer-mode strijden tegen wel twintig andere gamers.
Voorafgaand aan de lancering van deze game is er lang gesleuteld aan dit oorlogsspel. De meer dan dertienhonderd stuks aan wapens en voertuigen zijn met grote nauwkeurigheid nagebootst.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.